COVID-19 Response

Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me MikaelA«n: Nuk shkoj me personally shqiptarA« dhe lesbike

Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me MikaelA«n: Nuk shkoj me personally shqiptarA« dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen mA«. Maksimumi vA«nA« njA« shirit te sytA« kur hedhin fotot age nxehta nA« web, ose nuk tregojnA« fytyrA«n gjatA« bisedave nA« chat (vetA«m A§A«shtje kohe e pazari). ReklamojnA« asetet trupore elizabeth sexshA«rbimin, dhe ashtu si pA«r njA« shopping center tA« zakonshA«m nA« ofertA«, nA« investment thonA« A§mimin a€?pA«r vetA«m kaq e aq euroa€?. Ose nA« dollarA«. Por jo nA« lekA«, pavarA«sisht se i gjithA« komunikimi A«shtA« latinomeetup shqip…

VetA«m se ata janA« mA« patriotA« nga mA«nyra age etiketimit, pA«rdorin fjalA«n a€?shoqA«ruesea€? nA« vend tA« a€?escorta€? J

KA«ta tA« fundit nuk age kanA« challenge tA« shkruajnA« edhe hapur adresat elizabeth tyre apo numrat age telefonit, si dhe cilA«n prej tyre dA«shirojnA«, pavarA«sisht se administratori i porosit qA« tA« shkruajnA« nA« a€?inboxa€?. Ka edhe prej atyre faqeve qA« funksionojnA« si grup i mbyllur pA«r seks online dhe companion, ku pA«r porositA« elizabeth femrave duhet qA« tA« pranohesh mA« parA« si anA«tar.

Si grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti a€?gay Albaniana€? dhe a€?lesbian Albaniana€?, por kA«rkesat age tyre pA«r partnerA« myself pagesA« gjenden edhe nA« faqet pA«r seks me personally heteroseksualA«. Edhe Kosova nuk mbetet jamais nA« kA«tA« lloj tregtie, qA« duket sikur A«shtA« nA« lulA«zim.

Disa prej femrave shqiptare nuk preferojnA« tA« funksionojnA« nA«pA«rmjet administratorA«ve tA« faqeve nA«pA«r FB, por janA« bA«rA« direkt vetA« pjesA« age sajteve tA« huaja, ku ofrohen shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s.

NjA« nga to, qA« vetA«identifikohet si Mikaela dhe thekson se A«shtA« shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan nA« se gjendet nA« Selanik nga facts 17 prill 2015 dhe deri mA« datA« 16 maj 2015. a€?DA«shiron diA§ka tA« njomA«, tA« freskA«t qA« tA« tA« rinojA«? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranA« teje kudo qA« tA« ndodhesh nA« Selanik, qA« tA« kalojmA« sA« bashku qA«ndrim tA« mrekullueshA«m, ndaj mA« telefoni nA« numrin 6955719721 dhe udhA«timi ynA« fillona€?, thekson ajo.

E ashtuquajtura Mikaela e ka hedhur kA«tA« tekst nA« zonA«n VIP tA« publikimeve tA« femrave, qA« janA« tA« disponueshme pA«r seks nA« kA«tA« site. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por myself sytA« elizabeth mbuluar.

VetA«quhet Mikaela, jeton nA« Greqi dhe ofron shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s. Age telefonojmA« nga Tirana duke vA«nA« para poder prefiksin grek, nA« numrin qA« ka tA« publikuar nA« sajt. Nuk elizabeth lA« gjatA« tA« bjerA«. Jamais pak A§astesh hezitimi, ajo thotA« prapA« a€?nea€?. Pastaj shton shpejt age shpejt: a€?Kush je? We prezantohem si njA« vajzA« nga Tirana qA« A«shtA« age interesuar pA«r tA« kaluar disa A§aste intime me tA«, kundrejt pagesA«s dhe se numrin e saj elizabeth kam gjetur nA« net. Aty nA« sajtin ku Mikaela ka bA«rA« njoftimin pA«r shA«rbimet seksuale. I bie pA«rsA«ri telefonit, por nuk elizabeth hap… TA« nesA«rmen elizabeth kA«saj bisede, njA« koleg, duke u shtirur si klient, age telefonon. Edhe ky elizabeth pA«rshA«ndet shqip, por Mikaela ia kthen nA« greqisht: a€?Jasaa€?.

KA«to janA« femrat shqiptare qA« kanA« zgjedhur tA« ofrojnA« veten kundrejt pagesA«s nA« Skype apo pA«r escort

MA« mbytA«n shqiptarA«ta€?, ia kthen Mikaela. VijnA« nA« krevat dhe tA« pyesin pA«r mamin, babin age krejt farefisin. Sikur vijnA« me tA« kA«rku pA«r gru dhe jo pA«r qejfa€?, thotA« Mikaela. Pastaj vijon: a€?Kam heq dorA« prej shqiptarA«ve, mos you lodh kot. Pastaj gjatA« verA«s unA« rri mA« shumA« nA« Greqi se ka punA« sezoni i verA«s, nuk kam si vija€?. Mikaela mendohet ca, pastaj thotA«: a€?Jo, jo, nuk kam punA« me personally shqiptarA«t. Mirupafshima€?. Po sikur ta lA«mA« 2 mijA« euro? Je pA«r muhabet apo pA«r…a€?, ngre zA«rin Mikaela. PA«rgjigjja elizabeth MikaelA«s A«shtA« elizabeth pabotueshme, por merreni vetA« me mend se ku i tha Gimit qA« t’i A§ojA« lulet…. jamais 3 ditA«sh, njA« tjetA«r people qA« u shtir si klient, telefonoi MikaelA«n, myself numA«r tA« fshehur.

Posted by

Leave a Reply